trettioplus

Parmiddagar, vabbande och mammor som är besatta av sina bebisar. Humorgruppen Stallet gör roliga nedslag i livet efter 30 i "Trettiplus" på SVT Play. En humorserie om livet som ofrivilligt vuxen av humorgruppen Stallet, som består av Elin Thomasdotter Extor, Anni Tuikka, Linn Mannheimer, Isabella Posse Boquist och Isabelle Riddez. Del 1 av Nu är vi långt inne, du. Trettiplus-kännetecken är att plötsligt bli bakfull på EN öl, lämnas ensam kvar på jobbet när resten vabbar, börja synka barnafödande och hitta peppen inför den hundrade Tinderdejten. En humorserie om livet som ofrivilligt vuxen av humorgruppen Stallet, som består av Elin Thomasdotter.

Trettioplus - sidan rder

Blir det en säsong två av "Trettiplus"? Dplay Samhälle Betyg 5,8. Sen kom vi på den här idén förra hösten och pitchade den tillsammans med Anagram, berättar Isabella Posse Boquist. Visa respekt för de personer eller företeelser som nämns i artiklarna. Jag är inte glasögongammal. Att prata såriga bröstvårtor på babyshowers, vilja visa leg på Systemet eller råka beställa kvällens DJ istället för kvällens drink i baren?

Trettioplus Video

"Det är mysigt med kvinnligt trams!" - Nyhetsmorgon (TV4) Flicknamn brukar man ge till flickor Del 7 av 8: Följ TV — Koll på Facebook för full koll på allt inom tv. SF harald lückner Drama Betyg 8,4. Skriver dialoger passande för långfilm, säger Isabella Posse Boquist. Jag är inte glasögongammal. Tipsa SMS sydsvenskan.