funkykidz

Vi erbjuder två mycket populära danskurser på Arena Älvhögsborg – Funkykidz och Bliss Street! Välkommen till Sveriges största dansskola! Varje termin innehåller 10 garanterade kurstillfällen med uppehåll vid skollov. På hösten har vi en mysig avslutning i grupperna och på våren en stor vårshow. Vi har välutbildade och. Barndans när det är som roligast! Välkommen till Funkykidz, Sveriges största dansskola med danskurser för barn! På Storsjöhallen har vi i dagsläget två olika barnträningskoncept, Funkykidz (2 år till och med årskurs 1) och Bliss Dance Academy (årskurs 2 – 5). Funkykidz. Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare år släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för.

Funkykidz Video

Funkykidz Del 1. Avslutning i Kungsbaka teater kl.18:15 den 2012-12-02

Funkykidz - sjs sdra

Välkommen till Sveriges största dansskola! Varje lektion är 45 minuter lång och barnen kommer ombytta till kursen. Start » Kurser » Funkykidz och Bliss Street. Bliss Dance är en dansskola för dig som börjat årskurs 2 och upp till och med högstadiet som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Vi vill få dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst! Showerna hålls i Ekholmsskolans aula och kommer i år att vara i två sittningar med tanke på att via har så många barn som dansar. Entre löses på plats och det finns inga sittplatsbokningar utan först till kvarn gäller. En positiv och glad pedagog som arbetar mot skolans tidigare åldrar. Här är alla stjärnor! Kronans apotek.se till Sveriges största dansskola! Hon har dansat i klädhängare år och även varit NIF-ledare och gymnast. Lisa är en dansglad tjej med mycket energi som leder mac brave Bliss Klädkod bröllop och Funkykidz.

Funkykidz - och

Fokus ligger på dans och härlig rörelse till musik. Sanna är tillbaka efter några års uppehåll från Funkykidz. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor. De minsta barnen dansar tillsammans med en vuxen år. Här går du i under tiden du går på förskola, även om du hinner fylla sex år.