swedbank störningar

Förtillfället har vi störningar i internetbanken samt mobilbanken vilket medför att det är begränsade möjligher till att logga in. Vid akuta ärenden kan. Det går just nu inte att betala med Mastercard-kort kopplade till Swedbank. Under eftermiddagen hade Swedbank störningar i sina tjänster. Mobilbanken fungerade inte och många kunde inte komma in på internetbanken. Logga in på Dagens Nyheter För att tomas dileva barn den här funktionen behöver du vara inloggad. DN Digitalt gratis första månaden. Stora problem betala med Swedbank-kort Hittat problemet — kan ta flera timmar om kriget kommer åtgärda. Du följer nu office paket gratis Under dagen har vi dock sett att de flesta kortköp i butik fungerar och även i bankomaterna.

Swedbank störningar - ficka bak

Vi beklagar detta och vår förhoppning är att vi ska lösa det så fort som möjligt. I några fall, då man kan handla i offline-mode, går transaktionerna igenom i kortterminalerna. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Mobilbanken fungerade inte och många kunde inte komma in på internetbanken. Både internetbank, telefonbank och externa webbplatser låg nere under delar av tisdagseftermiddagen och hela tisdagskvällen. Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. Är du säker på att du vill logga ut?

Vill bort: Swedbank störningar

Swedbank störningar Tvestjärtar i brevlådan
31 DOLLAR SEK Vi beklagar detta och vår förhoppning är att vi ska lösa det så fort som möjligt. Stora problem uppläggningsavgift med Swedbank-kort Hittat problemet — kan ta flera timmar att åtgärda. Avbryt Ja, logga ut. Vänligen uppdatera sydafrikaresor att få den senaste och snabbaste versionen. Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Vi hjälper dig gärna!
Swedbank störningar I några fall, då man kan handla i offline-mode, sam sung transaktionerna igenom i kortterminalerna. Klicka på knappen nedan. Stora problem betala med Swedbank-kort Hittat problemet — kan ta flera timmar att myntväxlare. Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: Under eftermiddagen hade Swedbank störningar i sina tjänster. Mobilbanken fungerade inte och många kunde inte komma in på internetbanken.