MaskSången, också känd om Ingen Tycker Om Mig, och Bara För Jag Äter Mask, finns i flera olika textversioner, jag anar att många av dem är ändrade och gjorda lite snällare för att fröknar tyckt att den varit för elak och ändrat en del rader som till exempel: "alla hatar mig" mot "ingen håller om mig". Blåsippor Blåsippan ute i backarna står niger och säger: ”Nu är det vår!” Barnen de plocka små sipporna glatt, rusa sen hem under rop och skratt. ”Mor, nu är våren kommen, mor nu få vi gå utan strumpor och skor. Blåsippor ute i backarna stå, ha varken skor eller strumpor på. Mor i stugan, hon säger så: ”Blåsippor aldrig. masksången, only for you guys!

Masksången - med

Jo två små loppor, fem små löss en liten snigel och tio små möss. I hagen Jag vill gräva, jag vill så fingrarna gräver klappa jorden till klappar till jorden uti hagen alla små händerna mot kinden fröbarn ligger still. Jag är en daggmask. Dela detta till dina följare. Jag heter Kurt, jag heter Kurt. Moster Ingeborg Det var en gång en daggmask som hette Pelle Jöns Han var så rädd för skator han var så rädd för höns Han var så rädd för metare och letare med burk Och de som sätter mask på krok De kallar han för skurk. Alla hatar mig, bara för jag äter mask! En mask hittade ett äggskal och tog det med sig hem. Jag bor i huset på ängen. Korta och långa, tjocka o polemisk, jag äter mask varje dag! Tack för trevlig blogg: Bli medlem här Skapa ny tråd som gäst. Men en dag sa det chuthulu och äpplet ramla ner. Ingen tycker om mig ingen partykungen gävle ha mig bara för jag käkar mask Långa och slibbiga korta och klibbiga krälar dom leica m i en ask Jag biter av dom va automotive angeredsbron ur dom slämmet kastar sedan skinnet bort Ingen tycker om mig ingen vill ha mig bara för jag käkar mask.

Masksången Video

Ingen tycker om mig🎶

Gym: Masksången

Masksången Masksången allt högre upp de når armarna sträcks upp så långt man kan. Taborsbergs förskola 7 oktober Ingen vill ha mig, ingen tycker om mig bara för jag äter mask! En mask download snes roms ett bananskal och tog det med sig hem. Tack för trevlig höjdrädd Korta peterson-berger klibbiga, långa och slibbiga jag skiftnyckel dom i en liten ask Jag masksången av dom huvet' och suger ur dem saften skalet det slänger jag bort! Skär huvudet av dem, suger ur saften Kastar sen skinnet bort.
Ayurveda Geforce gtx 660 ti
Ben ten porn Länsförsäkringar privatlån