marcus högberg

Marcus Högberg fick en tuff start på säsongen när han skickades till ECHL av Ottawa Senators. Nu befinner han sig hastigt och lustigt i Globen med NHL-laget. NHL-premiären är endast ett par veckor bort och lagen i världens främsta ishockeyliga börjar sätta sina trupper. Garphyttekillen Marcus Högberg, med flera säsonger i SHL och Linköpings HC bakom sig, får dock till en början ställa in siktet på att spela i AHL, skriver Ottawatidningen Ottawa Citizen. NHL-klubben Ottawa Senators vill ha Linköping HC:s målvakt, Marcus Högberg. – Vi har en plan för Marcus och tanken är att han ska spela i Nordamerika nästa säsong. Vi ser absolut NHL-potential i honom. Han är en del av vår framtid, säger Randy Lee, assisterande general manager i Ottawa.

Marcus högberg - miljvnligt

Man behöver få speltid och det var tufft att få det i AHL. Klicka här om du upplever tekniska problem på sajten eller har svårt att hitta det du söker efter. Vi ser absolut NHL-potential i honom. SHL-laget förlänger med lånet från Mora - Speciellt i inledningen av säsongen. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. marcus högberg

Marcus högberg Video

Studio MIK - Målvaktsspecial

Marcus högberg - och har

Högberg stoppade nämligen 36 skott när han höll sin andra raka nolla och hjälpte LHC till en 2—0-seger. Se hela Målklubben - 11 december. Ottawa har utgående kontrakt med båda de målvakter man har i farmarlaget Binghamton den här säsongen, Chris Driedger och Matt O'Connor där ingen av målvakterna har imponerat något vidare under sina säsonger i klubben. Målvaktsposten är den viktigaste positionen i ishockey eftersom den sista utposten har möjligt att göra enorm skillnad för sitt lag. Han lämnade Sverige efter att ha blivit Jguldmedaljör med Rögle Linköping har kommit överens om en kontraktsförlängning med årige målvakten Marcus Högberg. Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde?