lärarförsäkring

Lärarförsäkringar erbjuder dig som ny medlem ett grundläggande försäkringsskydd. Försäkringarna är gratis de första tre månaderna. Lärarförsäkringar erbjuder dig som ny medlem ett grundläggande försäkringsskydd. Försäkringarna är gratis de första tre månaderna. Som ny medlem i Lärarförbundet blir du erbjuden ett grundskydd av försäkringar. I grundskyddet ingår olycksfallsförsäkring, livförsäkring och hemförsäkring. Svenska Lärarförsäkringar AB är ett företag som tillhandahåller försäkringar och pension för medlemmarna i Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund vilka äger bolaget till lika delar. Företaget bildades , och verksamheten är en del av medlemsservicen och bedrivs utan vinstintresse. Bolaget förmedlar försäkringar. lärarförsäkring

Lärarförsäkring Video

Lärarförsäkring - lediga lgenheter

Men om du går till Mina uppgifter på lararforbundet. Vi hjälper dig att planera eller spara till pensionen, barnen eller något annat. Ingen annan yrkeskår har tillgång till ett liknande företag. Vår barnförsäkring ger dina barn ett omfattande skydd vid både olycksfall och sjukdom. Sjukförsäkringen för studenter är inte kopplat till studierna, utan till studiemedlen. När du närmar dig pension kan Lärarförsäkringar också hjälpa dig med hur du kan ta ut pensionen, hur den påverkas om du går i pension i förtid, arbetar deltid eller ytterligare ett par år. Mer info och custom Långt kvar till pensionen? Rädisor ett konto på lararforbundet. De kan guida dig genom pensionssystemet och de valmöjligheter som finns för dig som vill påverka din framtida pension. Tnt tv Från Lärarförbundet Norrköping Mer från avdelningen.

Lärarförsäkring - dag

Som studerandemedlem får du även rabatt på Lärarförsäkringars hemförsäkring. Grundskyddet kan kompletteras efter behov. Erbjudandet gäller tyvärr inte studerandemedlemmar. Logga in Har du inte loggat in tidigare? Bli medlem eller logga in här.