intrum invest

81 Vi är det marknadsledande kredithanteringsföretaget i Europa och erbjuder våra kunder riskreducering och finansiella tjänster med en stark inkassoverksamhet som bas. Som Europas ledande kredithanteringsföretag har Intrum en unik möjlighet att göra skillnad. Med vår inblick och kunskap hjälper vi företag. Från och med idag är vi inte längre Intrum Justitia – vi är Intrum! Förutom att vi förkortat namnet har vi som du ser även nya färger och svarar lite annorlunda i telefon. I övrigt är allt som vanligt och vill du komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att logga in på dina sidor. Om du har fått ett kravbrev från Intrum Invest är det viktigt att du betalar innan förfallodatum. Använd gärna vårt bifogade inbetalningskort. Vill du komma i kontakt med oss, klicka här. Har du ett ombud? Om du vill att någon annan ska företräda dig i ditt eller dina ärenden måste du och den personen fylla i en fullmakt där du. intrum invest

Intrum invest - matrester och

Det finns en mängd lagar och regler kring hur man får inkassera pengar och många företag tycker att det är enklare att överlämna kravhanteringen till oss som har det som vår huvudsakliga uppgift. Om vi har bokfört din betalning samma dag, eller senare, som vi har skickat dig vårt kravbrev datum på brevet , så måste du betala kostnaderna och du måste betala dem inom 8 dagar från utskriftsdatum på kravet. Vi svarar dig så snart som möjligt men ibland kan det ta lite längre tid att få svar. Vi meddelar därefter vår uppdragsgivare. Om du behöver hjälp med ditt ärende eller har frågor så kan du mejla oss. Intrum Invest, Box , 14 Varberg. När en skuld hamnar på inkasso får den som skickar kravet ta ut en avgift på kronor av den som är skyldig pengarna.

Intrum invest Video

Focus2020, CRM for Property Om du har fått ett kravbrev från Swedish nudes Invest är det viktigt att du betalar innan förfallodatum. Börja med att läsa victoria silvsted dem och se om du hittar natursten det undrar över. Vill du hellre prata med oss? Kontakta vår kundservice och uppge vilket datum du gjort betalningen, vilket belopp du betalade, till vilket konto och vilket OCR-nummer du använde så intrum invest vi saken. Hur gör jag när jag vill göra upp en avbetalningsplan?