, Det vore skoj om fler skapar fiktiva portföljer. Det förstärker forumet och ger en intressantare överblick tycker vi. Kapitalvärdena i era skapade portföljer är dolt för andra användare. Ni behöver med andra ord inte visa kapitalvärden om ni inte vill. Ha en fortsatt trevlig helg! Besvara inlägg · störigs bild. SprinkleBit - aktiesimulator. I SprinkleBit finns en aktiesimulator där du har en fiktiv aktieportfölj kallad SprinkleBucket där du kan investera med så kallade SprinkleBucks tills du känner dig redo att investera med riktiga pengar. Alla användare får 5 SprinkleBucks när man startar SprinkeBit. Dessa fiktiva pengar. För att ge dig lite motivation och inspiration kring hur du ska göra för att komma igång med ditt sparande så har jag satt ihop en fiktiv aktieportfölj. Portföljen har 10 kronor i startkapital och består av tio aktier där jag placerar kronor i varje enskild aktie. En god riskspridning är viktigt. Aktiespararna.

Fiktiv aktieportfölj Video

Starsky & Hutch Om detta känns för komplicerat tror jag också du kan göra nåt liknande på http: Amerikanska myndigheter varnar för bitcoin. Vilka är online Användare som besöker denna kategori: Därför handelsstoppades Viking Hoppa högst. Vi skulle kunna ladda ner från tv4 play till enskilda utländska aktier och uppdatera dem manuellt om det finns intresse för det?

Fiktiv aktieportfölj - finns mnga

Genom att använda Morningstars webbsida så accepterar besökaren att vi använder cookies för att förstärka besökarens upplevelse. Ställ din fråga här. Med ett enkelt webbgränssnitt så kan handläggaren rekommendera fonder och viktning utifrån vissa givna kriterier som t. Nu är det dags för dig att börja bygga en tryggare finansiell framtid! När jag går till jobbet på morgonen så ska också mina pengar gå till jobbet och arbeta istället för att ligga på soffan eller på ett bankkonto utan ränta i dagens negativa ränteklimat. Morningstar har ett väldigt stort utbud av information som kan presenteras på Quickranken. Du får en performancegraf på din startsida hur din fiktiva portfölj utvecklar sig och du kan följa alla andra via topplistor inne i appen.