chile flagga

Chiles flagga (sp. la estrella solitaria, "den ensamma stjärnan") består av två lika breda horisontella band i vitt (överst) och rött samt en blå kvadrat vid den inre kanten med en femuddig stjärna i vitt. Flaggan antogs första gången den 18 oktober och fastställdes senast den 18 oktober Proportionerna är ‎Historik · ‎Referenser. Plats: Santiago, Chile - Bilden tagen: 19 februari - Album: Brasilien - Chile Stort utbud av Chile-flaggor. Bra priser och snabba leveranser på nationsflaggor. Välkommen till Flagstore!

Chile flagga - mitt dagen

Färgerna går däremot längre tillbaka i tiden, till tiden före spanjorernas erövring av landet. Enkel version, utan Chiles statsvapen. Chile - siffror och fakta Chile blev självständigt från Spanien 12 februari år Vi gör allt från enstaka flaggor till serier om flera hundra flaggor. Vi har även ett brett sortiment av maritima inredningsdetaljer som vi säljer i vår syster butik Flaggskeppet.

Chile flagga - CDn finns

Bandera de la Patria Nueva - Självständigheten deklarerades dock redan 18 september år För mer information om Chile och min resa se: Från åren styrdes Chile av diktatorn Augusto Pinochet. Plats 43 i världen. Flaggfabriken National Vi på Flaggfabriken National har fortfarande egen tillverkning av flaggor i vår syfabrik och det har vi haft sedan Vi har även ett brett sortiment av maritima inredningsdetaljer som vi säljer i vår syster butik Flaggskeppet.