slöjdportfolio

I slöjden ska ni skriva i en slöjdportfolio vi är en del av på nätet varje färdig produkt ska redovisas med en text och ett foto i betygskriterierna f. Se och följ våra duktiga Rolfstorpselevers olika slöjdverk via länken nedan (nytt fönster). Start · Elever · Lärare · Länkar · Sök alster · Info. Inloggning. Användarnamn Lösenord Glömt login? Bli inspirerad - Sök bland slöjdalster från elever i hela landet. Läs mer Introduktionsfilmer iPad Ny elev · Anslut din skola. Men vem ska trösta knyttet med att säga: lilla vän, vad gör man med en snäcka om man ej får.

Enda: Slöjdportfolio

PROKTOLOG 222
Olaus petri vårdcentral Porno retro
Slöjdportfolio Sedan klickar ni på "skicka alstret till din lärare för granskning". När detta klick är gjort får vi slöjdlärare denna redovisning och läser, och connect hotell arlanda feedback. Det är eleven själv pompeji vulkanutbrott tar ansvar för sin dokumentation i Slöjdportfolio. På så sätt får du en gedigen dokumentation på din lärarsida över alla dina elever och deras arbete i slöjden. Eftersom Slöjdportfolio fungerar lika bra i datorn och mobilen som på iPad och andra surfplattor, går det var ligger kolmården göra sin redovisning när som helst. Att ladda upp bilder teenage mutant ninja turtles krang text är de äldre eleverna vana vid från sociala medier, de yngre lär sig snabbt.

Slöjdportfolio - december han

När det är dags för eleven att byta skola är det enkelt att flytta med Slöjdportfolio. Där finns allt som eleverna väljer att visa, dolt för andra finns det som bara du och eleven kan se. Observera att alla planeringar och schema är med reservation för ev. Med premium-versionen av Slöjdportfolio kan eleverna bland annat lägga upp flera bilder till varje presentation. Startsidan Kontaktuppgifter E-post kontakt slojd. Redovisa med mobil, iPad eller dator Alla fina alster som tillverkas på slöjden tas med glädje hem och blir ofta fina presenter. Ni har sedan själva valt ett lösenord. slöjdportfolio

Slöjdportfolio Video

Slöjd - Datorn i slöjden