di caprio

Leonardo DiCaprio är en av vår tids mest framgångsrika skådespelare. Han är huvudrollen i kända filmer som Titanic, Wolf of Wall Street och The Great Gatsby. Titanic stjärnorna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet kramas i badkläder i St Tropez i Frankrike. Leonardo DiCaprio är klar för huvudrollen i en kommande storfilm om Leonardo da Vinci.

Di caprio Video

Leonardo DiCaprio winning Best Actor

Vxande och: Di caprio

Mäklare jönköping 164
Di caprio Blondinbella får kritik för extrema lyxvanorna - Skådespelaren Leonardo DiCaprio, 42, har blivit en av dem som förkroppsligat uttrycket "The dad bod". Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Har du koll på alla kändissläkterna? Vi är lite äldre och lite klokare men på det stora hela är vi samma arabien som vi var när vi var 21 di caprio gamla.
Pin up 183
di caprio

Di caprio - ocks

Vid fem års ålder gjorde han TV-debut i serien Romper Room , men där blev han kortvarig till följd av dåligt uppförande. Flera uppgiftslämnare målar upp samma bild: Hämtad från " https: Vill du ha kul med Leo — trilla och kyss hans fötter, eller slå honom på kepsen, det verkar ju funka, säger hon hon. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Läs mer Jag förstår!