xperia m4

Hardcase skal Sony Xperia M4 Aqua (E). Varianter: Vit; Röd; Ljusrosa; Hotpink; Blå; Ljusblå; Lila; Grön; Gul; Svart. Sista exet! Sony Xperia M4 AQUA - Drake. 89 kr. 99 kr. 2 kr. Prisvärd vattenskyddad smartphone med topprestanda. Sony XPERIA M4 mobiltelefon Sony XPERIA M4 Aqua 8GB vit är en telefon där tillverkaren satsar på både stilren och praktiskt design, samtidigt som telefonen har en vass hårdvara. M4 bjuder på lite nytt från Sony, men dras med alldeles för lite minne.

Xperia m4 - firar

Våra premiumenheter ger dig allt du behöver, och mer därtill, för att hitta den rätta balansen mellan arbete och fritid när och var som helst. Grafiktestet Antutu 5 ger 35  poäng. Dyk upp med en kamera på 13 MP. Telefonen går utan vidare att knäppa fast i ett Z3-skal. De flesta kontakterna täcks av små gummerade lock, men microUSB-porten för laddning saknar lucka.

Xperia m4 - uppskattningar dagen

Men upplösningen är bara  x  punkter i stället för Full HD. Årets bästa produkter för mobilt ljud Går du och funderar på vad du ska köpa i julklapp till den ljudintresserade? Vellamo Browser Jämför. Äkta hemmabio med soundbar. Men deras budgetmodeller är verkligen värda en närmare titt. Var ute länge med ett batteri som räcker i två dygn Du behöver en smartphone som kan hänga med dig hela tiden när dagarna är fullbokade med jobb eller nöjen. Samsung Galaxy S8 5. xperia m4