festmat

Festmat recept. Allt från minipizzor till barnkalaset till grillade pilgrimmsmusslor till det vuxna sällskapet. Vi har recept för en riktigt fin festmåltid hemma. Festmat behöver inte vara svår och dyr. Här är recept på festmat för alla smaker: från dfisksoppa till hemlagad hamburgare. För dig som känner att du vill. Festmat. Snittar. Smörgåstårtor. Grillbufféer. Vad vore en fest utan mat? Här bjuder vi på flera recept som passar bra både sommar och vinter – till studentfesten, midsommarfesten, nyår, födelsedagen eller vad det nu kan vara. Vardagspuls recept på god festmat Bild: Mostphotos. Festmat på nolltid. Publicerad den 7 april, fest. Lite motsägelsefullt, men vad ska man göra? Ibland avsätter man för lite tid för matlagningen, eller också har de storslagna planerna strandat när exempelvis fiskaffären är stängd ”pga sjukdom”. Det kan hända den mest rutinerade festfixaren – det är okej, och framför allt. festmat

Festmat - bara ngra

Vilken tycker du är godast? Menyer för känsliga magar Gäster på middag där en är glutenintolerant, en annan har IBS och den tredje är laktoskänslig. Vad sägs om en resa i Sverige med hjälp av smaklökarna? Gelatin i smeten gör att tårtan håller formen också om den tinat helt. Fylld kotlettrad med aprikoser, äpplen och cidersås är underbar bjudmat som nästan sköter sig själv i ugnen. Så kom den äntligen, Midsommarhelgen.

Festmat - har nya

Menyer för känsliga magar Gäster på middag där en är glutenintolerant, en annan har IBS och den tredje är laktoskänslig. Couscous med kyckling Mild couscous med kyckling och melon serverad med en underbart god sås smaksatt med ingefära och rosmarin. Nej, det behöver faktiskt inte ta mer än trettio minuter att slänga ihop en riktigt lyxig middag. En timme kvar till gästerna kommer och du står fortfarande i köket och lagar mat. I augusti, när mörkret kryper allt närmre på kvällarna, är det många som njuter av kräftor och goda tillbehör.