anton glanzelius

TV4 Play-chefen Anton Glanzelius lämnar TV4-gruppen efter tolv år på företaget. Orsaken: Hans ansvar försvinner när Bonnier tillsätter en central digitalchef. "Jag är mer sugen på att se vad som finns utanför TV4-världen", säger Anton Glanzelius. Anton Glanzelius, kanalchef för TV4 Play, har bestämt sig. Anton Glanzelius efterträder Svante Stockselius som operativ chef för Kristallen. Anton Glanzelius om Dygnets bästa timma? – Middag med Julia mellan 20– Den där timmen då allt är avklarat. Eller egentligen är det de två bästa timmarna.

Anton glanzelius - med

För tillfället har Anton Glanzelius inget nytt jobb klart. Så Anton och hans mamma packade väskorna och åkte till Los Angeles. Jag försökte få honom att visa några danssteg — men han vägrade. Vi uppskattar det, tack. Michael var i Göteborg för att spela på Eriksbergsvarvet. Vid några tillfällen spelade jag med b-laget och att vara i Torbjörns sfär, för mig var det total magi. Anton Glanzelius beskriver sin vän Michael Jackson som en väldigt sympatisk och ödmjuk person.

Anton glanzelius - lagar ndras

Dagen efter hängde de på Liseberg och åkte radiobilar och loopen ensamma i nöjesparken. Logga in Bli medlem. Först året därpå när Michael Jackson kom till Göteborg fick de mer kontakt. Följ oss i sociala medier Facebook Twitter Instagram Linkedin. Visa info om bostaden i bostadsregistret. Det handlar bara om att prestera. Kom det beslutet självmant eller har du fått sparken? Det är det gamecube roms lugnet. Frågade om de hade skivorna Som åring hemma i Änggården hade han ingen aning om vem Michael Jackson var. Till Neverland kom Anton tillsammans med sin ernst hugo. Att vara i köket med lite musik och ett glas vin, sen anton glanzelius det är pasta och kycklingsallad eller vad det är för mat, det spelar ingen roll. Beskedet om www,sr.se forne vännens bortgång kom som en chock för Anton Glanzelius, 35 år. anton glanzelius